10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 475162

Tescoma Sada VISION 10 dielov (726010)

Tescoma Sada VISION 10 dielov (726010)

Luxusná sada- kuchynský riad VISION pre profesionálne a domáce použitie. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Sklonerezová pokrievka, masívne sendvičové dno a nerezové úchyty pre komfortné varenie. Vhodný pre všetky typy sporákov – plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné, vhodná do umývačky. Celý popis
239,90 €
Tovar od: MALL
239,90 €
Získajte dopravu ZADARMO so

5.6.2024 na výdajnom mieste
4.6.2024 na vašej adrese

Popis

Obsah sady:

  • Hrniec s pokrievkou Ø 22 cm, objem 5,5 l
  • Hrniec s pokrievkou Ø 18 cm, objem 3,0 l
  • Kastról s pokrievkou Ø 22 cm, objem 4,0 l
  • Kastról s pokrievkou Ø 18 cm, objem 2,0 l
  • Rajnica Ø 16 cm, objem 1,5 l
  • materiál prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, žiaruvzdorné sklo
  • masívne sendvičové dno
  • úchytky, ktoré nepália
  • vhodná pre plynové, elektrické, sklokeramické, indukčné sporáky
  • vhodná do umývačky

Indukcia: Riad pre indukciu nemusí byť špeciálny, potrebuje mať len feromagnetické dno, pretože pod sklokeramickou doskou je indukčná medená cievka a v nej vytvára vysokofrekvenčný prúd magnetické striedavé pole. Tak sa rozkmitajú molekuly kovu vo feromagnetickom dne nádoby, to sa zahrieva a od neho potom pripravovaný pokrm. Indukčný riad veľmi dobre poznáte. Na jeho dne zospodu nájdete grafický symbol cievky – niekoľko vlnoviek nad sebou, prípadne slovné označenie Induction.

– Pri varení sa šetrí energia vďaka kratšiemu ohrevu, ale aj tým, že sa varná zóna prispôsobí veľkosti riadu, zahrieva sa iba dno. Indukcia má tak viac ako 90% účinnosť, zatiaľ čo varné zóny sklokeramiky približne 60% a plynu 50%.

– Indukcia má veľkú výhodu v tom, že po sňatí riadu platnička končí ihneď s ohrevom, nie je potrebné manuálne vypnutie. Cievka pod doskou jednoducho potrebuje „partnera“ pre elektromagnetickú indukciu.

Používanie hrncov a panvíc na indukčných sporákoch

Sklokeramická doska: je takisto úspora elektrickej energie. Dosky sa rozdeľujú do niekoľkých stupňov, od bežných cez dosky s high-light zónou až po dosky s indukčným ohrevom. High-light je zóna na sklokeramickej doske, kde dochádza k veľmi rýchlemu ohrevu. Skráti sa doba varenia a rýchlejšie reaguje na zmenu teploty. Najvhodnejší riad pre tento druh varenia je riad so silným zabrúseným dnom. Môže byť z nerezu, smaltovaný aj sklenený.

Nechajte sa ďalej inšpirovať z našej ponuky: